Instagram
Milica Milša

Glumica Milica Milša je od telenovele “Igra sudbine” navodno zaradila neverovatnih 227.700 evra. Ona je zahvaljujući ulozi Ade Kanački postala najzaposlenija i najplaćenija glumica u Srbiji, a seriju je napustila 2022. godine.

Kako su mediji pisali, Milša je imala ugovor po kom je snimala 22 dana u mesecu, sa po 12 sati snimanja. Glumica je imala najveći honorar u seriji, navodno je zaradila 227.000 evra, koje je uložila u luksuzni penthaus.

Nakon velikog skandala kada je Milša zajedno sa svojim suprugom scenaristom Žarkom Jokanovićem demonstrativno napustila “Igru sudbine”, glumica je dala intervju za Republiku. U tom trenutku uveliko se spremala njihova nova serija “Zakopane tajne” u koju su poveli deo ekipe konkurentne “Igre sudbine”.

Milša je tada za naš portal rekla da se u novoj seriji okružila ljudima s kojima deli isti pogled na svet i da su se zajedno uputili u novu seriju “Zakopane tajne” scenariste Žarka Jokanovića, kao i da im je cilj da dostignu, pa i nadmaše popularnost “Igre sudbine”.

– Samo ove koji su sada sa mnom u “Zakopanim tajnama” smatram porodicom – rekla nam je tada Milša i dodala da više ne gleda “Igru sudbine” u kojoj je stekla slavu.

Na ružičastoj televiziji trenutno se prikazuju epizode finalne treće sezone “Zakopanih tajni”, a u startu je zamišljeno da serija ima tri dela i ukupno 202 epizode. Za razliku od ove, serija “Igra sudbine” prikazuje se godinama i premašila je 1000. epizoda, ali su je u međuvremenu mnogi glumci napustili.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here