“Ne želim da budem predsednik, to mi neko namerno smešta”

0

Fonet/N.Đ.
Napadaju je zato što je žena: Zorana Mihajlović
 

"Svašta. Iskreno, smeta mi i krivo mi je. Nikad o tome nisam razmišljala, niti me zanima. Ali, izgleda da je bolje praviti priču", izjavila je Mihajlović za "Danas" i dodala:

"I šta sad ako kažem da Zvezda nema energije dok igra? Je to znači da hoću da budem fudbaler? I na kraju, ko sam ja da budem zadovoljna ili ne radom predsednika. Građani o tome odlučuju, objasnila je potpredsednica Vlade Srbije.

U izjavi za "Politiku", Zorana Mihajlović, koja je i ministar saobraćaja, kaže da "ne znaju šta da joj zamere, pa je napadaju zato što je žena".

Taj list napominje da je jedan beogradski tabloid potpredsednicu Vlade nazvao "srpskom Kolindom Grabar Kitarović", tvrdeći da mašta o Andrićevom vencu.

"Normalno je da se muškarac slika, normalno je da bude drljav ili loše obučen, normalno je da bude pijan… A nije normalno kada ona ima normalne političke ambicije", navela je ona za "Politiku".

"Pa, setite se šta su uradili Jadranki Joksimović samo zato sto je imala kratku haljinu! Čeda Jovanović, koji se često slika obnažen, ima potrebu da komentariše moje fotografisanje za novogodišnji broj Blica, iako je u tekstu napisano da sav prihod od prodaje tog broja ide u humanitarne svrhe", rekla je Zorana Mihajlović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here