Nedeljno okupljanje na manastirskom imanju

0

Umesto pesničke večeri druženja za pomoć otadžbini
 

Naša zajednica ne miruje, pa su najavljeni i drugi humanitarni događaji na kojima će se prikupljati sredstva za ugrožene. Sve su to pojedinačne inicijative koje zadobiju podršku i oko kojih se okupe oni koji žele nešto da urade jer pred tragedijom ne mogu da sede skrštenih ruku.

 

Tako, Ljubinko Nikolić i Igor Jakovljević pozivaju na druženje na manastirskom imanju u nedelju u podne. Svi koji dođu mogu da daju novčane priloge koji će preko organizacije Srbi za Srbe, koja će izdavati i potvrde za taksu, biti upućeni u Republiku Srpsku (Banjaluku, Modriču i Doboj).

 

Dobrotvorni koncert "Rock-om protiv vode" na kome će učestvovati grupe "My story", Peta dimenzija, Krug dvojke, Zvučni zid, After Beyond, sa gostom večeri "Voda" održaće se u subotu 24.maja u "The Rock Pile", 5555 Dundas S. W. Toronto.

Dobrotvorni banket Karađorđevića

Lifeline, humanitarna organizacija princeze Katarine, ogranak u Kanadi za subotu, 7. juna, priprema veliki humanitarni banket u Don Valledž hotel & Suites sa koga će sav prikupljeni novac biti poslat deci koja su ostala bez svojih domova u poplavi u Srbiji. Inače, banket kojem će prisustvovati i prinčevski par Karađorđević prvobitno je imao drugačiju namenu, da se sakupljeni novac potroši za kupovinu neophodnih medicinskih vozila za tranSPORT teških urgentnih bolesnika, ali je princeza Katarina promenila namenu ovog događaja u skladu su stanjem na terenu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here