Najbolji teniser sveta Novak Đoković savladao je Danila Medvedeva u velikom finalu Australijan opena sa 3:0 (7:5, 6:2, 6:2) i tako po 9. put podigao trofej najboljeg u Melburnu!

Posle meča, Novak je dao intervju za kanal 9 u Australiji, koji je emitovan uživo u studiju ispred Rod Lejver Arene, viđene su interesantne scene, jer je intervju sa novim šampionom rađen ispred srpskih navijača.

Novakovi fanovi su u nekoliko navrata prekidali intervju skandiranjima, a najinteresantnija scena viđena je nakon što je Novak dobio pitanje “Šta su ti planovi za večeras?”

– Samo kućna žurka sa mojim… – nije stigao Novak ni da odgovori i počeo je da se smeje zbog dobacivanja srpskih navijača iz publike, koji su kao odgovor izgovorili “rakija”.

– Plašim se ako bi oni bili pozvani, ne biste me našli sutradan – rekao je Novak uz osmeh, što je izazvalo oduševljenje navijača, koji su počeli da skandiraju “Rakija, rakija”, na šta se Đoković okrenuo ka njima rečima:

– Nemam rakiju, može neko da mi je da? – upitao je uz oduševljenje srpskih fanova.

Zatim Novak pojasnio Kurijeru, Hjuitu i voditelju šta to zapravo znači rakija.

– Rakija je tradicionalno piće, kao “šnaps”, ako ste probali. Nemam je, imam malo vina, ali možda nađem i rakiju, ako je ima neko ovde. Poslaću nekoliko za vas momci – rekao je Novak svima u studiju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here