Nemanja poludeo zbog Sajka i bivše devojke!

0

"Ako te vidim kraj njega dok svira gitaru, uzeću onu gitaru, pa ću oboma da vam razbijem glave, a onda ću da izađem napolje!", zapretio je izbezumljeni Nemanja svojoj devojci još prošle nedelje.

Topalko poljubio kuče!

 

"Došao sam da vas vidim. Voda mi je polazila na usta dok sam vas gledao kako pijete. Zato sam morao da dođem, da se proveselim sa vama. I da znate, pobedio sam, a nijednom nisam bio gazda", obrazložio je svoj dolazak Topalko, koji je čak poljubio i kuče Zorice Brunclik.

I dok je Grandov pevač pokušavao da se osvesti od šoka, dočekalo ga je novo nimalo prijatno iznenađenje. Ruku pod ruku sa Milanom Topalovićem Topalkom u kuću je ušetala Nemanjina bivša devojka Dragana Milošević, Grandova balerina. VIP seljaci ustali su da se pozdrave sa gostima, dok su Milena i Nemanja prebledeli zureći u nasmejanu balerinu ne želeći čak ni da se pozdrave s njom. Milena se ubrzo snašla praveći se da plavokosa lepotica nije tu i počela da igra, dok je njen dečko nervozno palio cigaretu za cigaretom.

"Ovo su namerno uradili samo da mene izbezume. Sve se urotilo protiv mene. Ako ne puknem, ništa nisam uradio", komentarisao je Nemanja preznojavajući se od muke.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here