Foto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Dolazak Novaka Đokovića u Tokio izazvao je pravu pometnju među sportistima iz celog sveta.

Ma šta pomamu – izazvao je potpunu histeriju!

O tome najbolje svedoče fotografije mnogobrojnih takmičara koji su ga sreli u Tokiju, i jurili ga za “fotku”, i naravno da je svima njima, ili bar većini, sjajni Nole izašao u susret, pokazao kakav je laf.

Slobodno možemo reći da je za Srbinom vladala prava pomama da se fotografišu sa svojim idolom kojeg je većina imala prilku da vidi prvi put u životu uživo. Brazilske odbojkašice, indijski badminton igrač, nemački hokejaš i mnogi drugi su bili van sebe od sreće jer su videli, upoznali i “fotkali” se sa jednim od najvećih sportista na svetu, i svih vremena.

A Novak kao Novak, sve ih je oduševio svojim ponašanjem, osmehom iako umoran od puta, jednostavnošću, svojim manirima i osobinama velikana. Ljudina, šta drugo reći za Novaka.

A šta kaže jedna od brazilskih odbojkašica koja ga je “uhvatila” za fotografiju. Devojka je na svom instagramu napisala da joj je fotografija sa Novakom nešto najbolje što joj se desilo u životu.

– Ljudi, ja sam bukvalno van sebe! Život mi se upravo promenio, i dalje ne mogu da verujem! Osim toga što mi je idol, on je super divna osoba. obožavam ga – bila je van sebe od sreće brazilska odbojkašica Viktorija Gimaraeš kada je u prolazu naletela na slavnog Srbina.

Defintivno je Nole potvrdio status istinske sportske zvezde na Olimpijskim igrama, definitivno je najveće ime u Tokiju, o čemu najbolje svedoče i ovi prizori oduševljenih sportista koji će imati šta da pričaju kada se vrate kući – da su sreli najvećeg među najvećima.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here