Nije lako biti favorit publike

0

"Od kada sam se pojavio na estradi bio sam na udaru svakojakih komentara. Još kao dete bio sam drugačiji i tada su me ljudi čudno gledali. Ali, odavno sam shvatio da je prirodno da se nekome sviđam, nekome ne, a na meni je da se pokažem u što boljem svetlu. Zašto bih uopšte razmišljao o negativnim komentarima? Činjenica je da je publika odabrala pesmu "Ovo je Balkan" da nas predstavlja na "Evrosongu" i time je stavljena tačka na sve priče i kalkulacije", kaže Milan.

 

Ne dirajte mi porodicu

"Moja mama nije žena koja voli da se eksponira. Ni moja sestra to ne voli. Zašto bismo se zajedno slikali, zašto bi one davale izjave? Mi nismo muzička grupa, pa da se pojavljujemo zajedno. Čuvam mamu i sestru, da ne budu povređene. Diranje u porodicu je ono što najviše može da me povredi. Učiniću sve da moje najbliže i najdraže zaštitim", iskren je Milan.

Da li se plašite što vas već proglašavaju favoritom?

"Nema čega da se plašim. Činjenica je da su povratne reakcije na pesmu odlične, a interesovanje publike u Evropi je fenomenalno. Ali, ne bih se mnogo oslanjao na to što me ubrajaju među favorite. To je opterećujuće, jer se od favorita uvek više očekuje. A, ako, kojim slučajem izneveri očekinja, to je katastrofa! Nadam se da ću ući u finale i to ću smatrati velikim uspehom. Srbija se na "Evrosongu" dobro kotira poslednjih godina. Ali, ne možemo svake godine da pobeđujemo, iako nam se osladilo.

 

Koga ćete voditi u Oslo, možda, majku?

 

"Ne znam. Kad stanem ispred mame, kao da sam stao pred najstručniji i najstroži žiri na svetu. Meni je nekako neprijatno i čudno da pevam pred njom! Možda baš zbog toga, nije išla sa mnom na takmičenje "Zvezde Granda", već je sve pratila kod kuće na televiziji. Možda će tako biti i sada. Ako bude izrazila želju da ide u Oslo, naravno da ću je povesti."

A, devojku Radu Manojlović? Novine u Srbiji uveliko bruje o tome da ćete u Oslo voditi i nju…

"Nažalost, neke stvari u ovom poslu se ne mogu držati pod kontrolom. Svako sebi daje za pravo da čeprka po mom životu i mojoj vezi. Po novinama čitam naslove koji veze nemaju sa onim što sam rekao. Sa mnom u Oslo ide profesionalni tim koji stoji iza mene. A, koga ću privatno pozvati je samo moja stvar. Ja nigde nisam izjavio da Rada ide sa mnom!"

U kojoj fazi je sada vaša veza kada vam se profesionalni putevi razilaze?
"Mi smo mnogo propatili zbog toga što je naša veza bila pod velikim medijskim pritiskom. Inače, posao i privatni život nemaju mnogo veze. Možda su naši profesionalni putevi bili povezani na početku, ali odavno više nisu. Naše karijere se razvijaju u različitim pravcima. To što smo oboje stalno "pod lupom" je veliko opterećenje za našu vezu. Zato sam odlučio da taj deo svog života potpuno sklonim od očiju javnosti. Kao što su to, recimo, učinili Bijons i Džej Zi, koji su privatnost odvojili od karijera, dokazujući da je to ne samo moguće, već i preko potrebno."

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here