Foto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Novak Đoković prošao je u četvrtfinale Rolan Garosa pobedom nad Karenom Hačanovom 3:0. On je posle meča istakao da je zadovoljan igrom, ali se osvrnuo i na situaciju oko Aleksandra Zvereva, koji je igrao sa tempraturom.

– Upravo sam čuo ono što je Saša rekao na jučerašnjoj konferenciji za štampu. Sačekajmo njegov rezultat, pa da vidimo. Mislim, očigledno u današnje vreme, zbog onoga što se dešava u svetu, ljudi odmah povežu bilo koju vrstu simptoma koji imaju neke veze sa temperaturom i koronavirusom.

– Moramo imati na umu da Covid-19 nije jedina bolest prisutna. Mnogo je virusa, bakterija i tako dalje. Takođe je moguće da je imao nešto drugo. Ne znam… Zaista, iskreno, ne znam kako se oseća, šta se dešava”, rekao je Đoković na konferenciji.

– Da li bi trebalo da bude provera temperature? Ne bih imao ništa protiv. Što da ne? Ako to pravila dozvoljavaju, pretpostavljam da bi medicinski tim ovde na Roland Garosu i organizacija imali bolju predstavu o tome da li neko ima simptome koji bi mogli biti povezani sa ovim virusom.

– Mislim da kako idemo dalje, pokušavamo i da kolektivno shvatimo stvari u našem sportu. Ali i u drugim oblastima, u drugim poljima života. Ničiji život nije savršen, jer je prilično nepredvidljiv – objasnio je prvi reket sveta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here