Niko nije kriv: Nema ostavki u Zvezdi!

0

 

Ostavke su bile opcija, ali se od te ideje odustalo. Međutim, to ne mora da znači da će aktuelna rukovodeća garnitura u Ljutice Bogdana u istom sastavu nastaviti da vodi Crvenu zvezdu pošto je na sednici Upravnog odbora odlučeno da se mandat da na proveru klupskoj Skupštini.

 

Sednica najvišeg klupskog tela biće zakazana u roku od 10 do 15 dana, a nedugo potom trebalo bismo da saznamo i šta o izbacivanju crveno-belih iz Evrope, uostalom i o celokupnom učinku uprave, misle delegati u Skuštini Zvezde.
"Upravni odbor FK Crvena zvezda je doneo odluku da svoje mandate stavlja na raspolaganje Skupštini kluba, koja će se održati u što kraćem roku, a u skladu sa Statutom kluba. Upravni odbor će Skupštini prezentovati detaljan izveštaj o svom radu. Na taj način će Crvena zvezda, u skladu sa svojom tradicijom i kroz institucije kluba, rešavati sve svoje probleme", navodi se u saopštenju objavljenom na klupskom sajtu.

 

Dodaje se da je uprava "sa žaljenjem" primila odluku o kazni UEFA "kojom nisu uvaženi argumenti" Crvene zvezde. Međutim, još se ne zna da li će se crveno-beli žaliti na suspenziju.
"UO FK Crvena zvezda će posle urađene analize pravnog tima doneti odluku, u toku ove nedelje, da li će uložiti žalbu na odluku Arbitražne komisije UEFA".

 

Najavljeno je, takođe, da će čelnici kluba u narednih sedam dana obaviti razgovore sa igračima, članovima stručnog štaba i radnom zajednicom tokom kojim će im predočiti kakve su šanse da svi oni dobiju novac koji im se duguje, "imajući u vidu nastalu situaciju".

Ipak, uprava Zvezde je konstatovala da je osvajanjem titule ostvaren prioritetni cilj.
"Upravni odbor Fudbalskog kluba Crvena zvezda konstatuje da je ovaj rezultat utoliko značajniji jer je ostvaren u teškim finansijskim prilikama koje je UO zatekao na početku mandata i koje su u potpunosti prezentovane javnosti u finansijskom izveštaju, nakon što ga je usvojila Skupština kluba. U takvim okolnostima klub je funkcionisao i ostvario najvažniji cilj, usput nadoknadivši i niz nasleđenih obaveza, o čemu će javnost i Skupština biti detaljno informisani".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here