Nebojša Babić

Naš poznati glumac Nikola Đuričko je pronašao agenta koji će mu pomoći da izgradi karijeru u inostranstvu, a supruga Ljiljana ga je podržala u odluci da žive van Srbije.

Glumac Nikola Đuričko je sa suprugom, ćerkom i sinom spakovao kofere, rešio da ode iz Srbije i inostranu karijeru gradi u Americi. Kako saznaju mediji, glumac je sa suprugom Ljiljanom dugo vremena razgovarao o preseljenju, a nedavno je konačno rešio da je došao pravi trenutak da slavu stekne van Balkana, te da se s najmilijima otisne preko grane.

– Nikola je danima pričao sa suprugom Ljiljanom i rešili su da je trenutak da se presele u Njujork, kao i da se glumac baci na pravljenje planova kako da tamo izgradi uspešnu karijeru, kakvu ima u Srbiji. Za početak su otišli na godinu dana kako bi videli da li će ono što im Amerika nudi zadovoljiti sve njihove potrebe, a ukoliko sve bude išlo po planovima, njihova želja je da tamo i ostanu i izgrade život – kaže izvor, i dodaje da je Nikola i pre preseljenja razradio planove za život u Njujorku.

Đuričko je sa suprugom i naslednicima razmatrao i opcije za obrazovanje dece, koja će svoje školovanje nastaviti u Njujorku.

– Odluku da napuste Srbiju podržali su Nikolini i Ljiljanini naslednici Nađa i Đorđe. Kada su pronašli mesto za život, supružnici su započeli raspitivanje i koja škola je najbolja da bi naslednici nastavili obrazovanje, za koje ne žele da padne u drugi plan. Ostaje još da naprave izbor, te da vide kako će se uklopiti, ali zasad sve ide po planovima – zaključio je izvor za “Blic”.

6 KOMENTARA

  1. Srecno im bilo. Na osnovu licnog iskustva mogu da kazem da nije Njujork ono sto se kod nas misli da jeste. Grad je prilicno nebezbedan sto se moze reci i za svaki veci grad u Americi. Kao belac moras dobro da vodis racuna u koji deo grada ides. Isto vazi I za Majami a za Detroit I Bafalo da I ne pricam. To su neki od gradova gde sam bio. Naples na Floridi I Las Vegas su druga prica.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime