Nikolić: Izbori jedini spas za Srbiju

0

"U Zrenjaninu ima mnogo kvalitetnih ljudi u stranci i potpuno su spremni da sprovedu vanredne parlamentarne izbore, da preuzmu lokalnu vlast i doprinesu pobedi naše stranke u Srbiji", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare održanoj u nedavno otvorenim stranačkim prostorijama u centru Zrenjanina.

 

Bez promene vlasti neće biti privrednog oporavka: Tomislav Nikolić
 

Komentarišući akciju sakupljanja i predaje više od milion potpisa, uz slogan "Da Srbija dobije vlast koju želi", Nikolić je odbacio sve optužbe da SNS time želi da destabilizuje Srbiju, navodno zato što izbori mnogo koštaju.

On je rekao da je SNS spremna da izađe na izbore bez velikih troškova i donacija iz inostranstva i zemlje, sa malim troškovima za postere i za putovanja po Srbiji.

On je ocenio da stanje u društvu zavisi od vlasti i od televizije, posebno od Javnog servisa i izrazio uverenje da će doći do promena u uređivačkoj politici RTS.

Lider SNS je naznačio da su potpisi za smenu vlasti sakupljeni brzo i lako, i da blok sa Novom Srbijom i Demokratskom strankom Srbije nije zatvoren.

U tom kontekstu Nikolić je pomenuo i stranke nacionalnih manjina i pozdravio pobedu Fidesa na izborima u Mađarskoj.

Odgovarajući na pitanje novinara o verbalnim sukobima u republičkom parlamentu, Nikolić je rekao da je to odraz stanja u državi, društvu i narodu.

"Tog dana u Skupštini kada sam ja pogrešio, a nisam znao da me čuju, došlo je do usijanja, jer tamo više niko nikog ne poštuje", rekao je Nikolić i zaključio da je to posledica poremećaja u društvu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here