Ninković: Nisam verovao da će ovo da se desi

0

 Miloš Ninković
 

"Posle toliko godina uzmeš titulu i onda da ne odeš u Evropu. Nema ništa gore. Posle ovih prelepih godinu dana možda i nije moralo ovako da se završi, ali ko zna zašto je to dobro. Nisam verovao da će ovo da se desi, ali, eto, desilo se", rekao je Ninković novinarima ispred stadiona Zvezde.

Evropska fudbalska unija (UEFA) isključila je danas Zvezdu iz kvalifikacija za Ligu šampiona naredne sezone, a beogradski klub će u narednih 10 dana moći da se žali Sudu za SPORTsku arbitražu (CAS).

"Ne znam ni sam šta bih radio, toliko mi je bilo lepo, cela ekipa, da mi je sve to tužno što će se ovakva ekipa fudbalera i ljudi verovatno rastati, ali da sačekamo", rekao je Ninković.

 

On je na stadion Zvezde došao posle sednice Upravnog odbora.

"Nisam se čuo sa nekim od igrača da dođem ovde da nešto pričam… Znao sam da je UO završen, došao sam čisto da se vidim sa ljudima iz kluba i zatekla me je ova neprijatna vest tako da ne znam šta da kažem. Narednih par dana ćemo više znati o svemu", rekao je Ninković.

On nije želeo da govori više o tome da li će igrati u Crvenoj zvezdi i naredne sezone.
"Još definitivno ništa nisam odlučio, nisam raščistio ni sam sa sobom šta ću i kako ću dalje, znaću sve narednih dana. Svima nam je ovo najtužniji dan, ne samo nama, već svim navijačima Zvezde", rekao je Ninković.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here