“Nisam htela nikog da uvredim, samo da pomognem”

0

Nataša Bekvalac smatra da je nepravedno napadaju zbog nastupa u Beogradu
 

– U četvrtak kada sam imala nastup u klubu "Kasina" u Beogradu, nije se moglo znati da će Srbiju zadestiti tolika tragedija. Da sam znala, ili mogla naslutiti, nastup sigurno ne bih održala. Imam potrebu da ovo kažem s obzirom na to da moja porodica i ja činimo apsolutno sve da pomognemo ljudima koji su nastradali.

 

Sutrdan ceo moj honorar uplaćen je za pomoć unesrećenim porodicama. Lično sam odlučna u nameri da uradim sve što je u mojom moći da pmognem unesrećenima – kaže Nataša za "Blic".

 

Pevačica dodaje i to da, zajedno sa porodicom nastavlja da pomaže najugruženijima koji su stradali u polavama koje su zadesile Srbiju.

 

– Donirala sam još 100.000 dinara za pomoć ugroženima i zajedno sa porodicom sam organizovala iz jedne niške fabrike ka ugroženim područijima krene pun kamion sa odećom za decu. Već sam pokrenula akciju da svom domu i u domu svoje sestre pružimo utočište majkama sa decom koje su trenutno bez krova.

 

Apelujem da se dvi ujedinimo a ne linčujemo jedni druge bez razloga, jer i dalje verujem da smo svi ljudi i da svi želimo da pomognemo- apeluje Nataša.

 

– I ja i moja porodica činimo sve da pomognemo ugroženima. I moje kolege i ja pomažemo shodno našim profesijama i mogućnostima i sigurna sam da niko ni ne pomišlja da profitira u ovakvoj situaciji i nije mi jasno kako bi iko i mogao da pomisli na to – rekla je Nataša za "Blic".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here