Foto: EPA/CHRISTIAN BRUNA
Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neočekivano je eliminisan u 1/4 finalu turnira u Beču, a nekoliko dana posle poraza oglasio se i direktor turnira Hervig Straka koji je izrazio nezadovoljstvo svime što se dogodilo.

Novak tokom meča svojom igrom nije ličio na sebe, delovao je potpuno nezainteresovano i na kraju izgubio od Italijana Lorenca Sonega.

Nakon poraza Đoković je prisustvovao konferenciji za medije na kojoj je objasnio zašto nije odigrao na nivou koji se od njega očekuje, ali te reči očigleno nisu ubedile i direktora turnira Herviga Straku koji je ljut na prvog tenisera planete.

– Odradio sam ono što sam hteo da odradim i zbog čega sam došao. Osigurao sam broj jedan – bio je iskren Nole posle poraza, ali to se nikako nije svidelo Straki.

– Takvi komentari su nepotrebni. Čak i ako to mislite, ne pričate o tome na konferenciji za medije – ljutito je odgovorio Straka pa dodao:

– S tim moramo da živimo. Sada je posebno vreme zbog koronavirusa. Ne žalimo zbog toga, srećni smo što se turnir igra.

3 COMMENTS

  1. Много је важно шта један директор мало познатог турнира каже о НАЈБОЉЕМ ТЕНИСЕРУ СВИХ ВРЕМЕНА – НОВАКУ ЂОКОВИЋУ. Изјава служи њему за рекламу јер Цар тениских терена може да каже шта хоће

  2. Umorio se Nole od gazda turnira koji ga koriste u svakakve svrhe.
    A možda ne želi više da bude u blizini onih koji iskompleksirani odišu negativnom energijom…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here