Noć u krevetu za 1.200 evra

0

Dvadesetsedmogodišnja Florika Leonida bila je poznata rumunska gimnastičarka koja je svoju domovinu predstavljala na raznim međunarodnim takmičenjima. Međutim, javnost se šokirala kada je saznala od čega Florika danas živi.
Pošto od gimnastike nije mogla da živi, a kao trener u Rumuniji mogla je da zaradi tek nekoliko stotina evra što je nedovoljno za izdržavanje porodice, Florika je pronašla izvor lakše zarade. Naime, ona se odselila za Nemačku gde se uključila u lanac elitne prostitucije, da bi se potom skrasila u Austriji.
Dobro upućeni izvori poznate sportiskinje tvrde da za samo jednu noć zaradi i preko 1.200 evra i promeni po pet do šest partnera za jednu noć.
Florika je svojoj prijateljici ispričala da polovinu novca šalje svojima u Rumuniju, dok ostatak troši na restorane, sređivanje i život u Beču.
– Moram nekako da spojim kraj s krajem, radim ono što moram – rekla je prijateljici, čije su reči preneli rumunski mediji.
Inače, za njeno novo zanimanje sasvim slučajno je saznao jedan potencijalni klijent dok je razgledao fotografije devojaka na sajtu austrijskog bordela.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here