Nole i Jeca Janković “tesno” pobedili Olgu i Zikija: Egzibije i svetske muzičke zvezde najavili ludilo Adria Toura (FOTO/VIDEO)

0
Foto: MN Press
Novak Đoković Adria Tour

Humanitarni teniski turnir “Adria Tour” počeo je u petak egzibicijom u kojoj su se sastali Novak Đoković i Jelena Janković protiv Nenada Zimonjića i Olge Danilović.

U centru pažnje bila je Jankovićeva, koja je posle dve godine “uzela reket u ruke”, a na kraju se uz mnogo smeha radovala i pobedi u taj-brejku 7:6.

Novak je “komandovao” svojim dublom u meču u kom se videla želja da se takmiči mada je često morao da dozira da bi sve bilo neizvesnije. Jelena je tek na mahove pokazala naznake nekad raskošnog bekhenda, Olga obrise kvalitetnog servisa, a Nenad Zimonjić voleja koji ga je činio šampionom više Grend slemova u dublu. Slučajno ili ne, meč je odlučen u taj brejku u kom su Novak i Jelena malo “dodali gas” i slavili.

Tokom dana, program je vodio glumac Andrija Milošević koji je dodatno, svojim komentarima, zabavljao i publiku i tenisere.

Posle toga usledio je muzički program uz čuvenu pijanistkinju Lolu Astanovu, a tokom večeri nastupio je i Nemanja Radulović.

Takođe, odigrana je još jedna egzibicija u dubluna kojoj su učestvovali svi teniseri, a kao i žreb.

Raspored Adria Toura

Subota:

14.00 – 19.00 – dnevni program i 4 meča

1. meč: Dimitrov – Lajović

2. meč Tim – Džumhur

3. meč Đoković – Troicki

4. meč: Zverev – Krajinović

od 19.00 – noćni program i 4 meča

1. meč: Dimitrov – Džumhur

2. meč: Tim – Lajović

3. meč: Đoković – Krajinović

4. meč: Troicki – Zverev

Nedelja:

14.00 – 19.00 – dnevni program i 4 meča

20.00 – Finale Adria Tour-a

21.30 – dodela nagrada

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here