Nole prevazišao izazove sa početka meča

0

Beta/AP/V.T.
Trebalo mu vremena da sruši Bedena
 

– Drago mi je što se ponovo takmičim na najvišem nivou tenisa. Australijan open mi je vrlo drag, to je moj najuspešniji grend slem i na njemu sam igrao neke od svojih najboljih mečeva. Pokušavam da uživam u svakom trenutku radosti na terenu – rekao je Đoković. 

Prvi nosilac Australijan opena pobedio je danas Aljaža Bedena u tri seta, 6:2, 6:3, 6:4. 

– Počeo sam danas malo sporije, malo slabije. Meč je mogao da ode u drugom pravcu u prvom setu. Nikad pre nisam igrao sa njim, a samo jednom sam ga gledao. Iznenadio me, bilo mi je teško da mu čitam servis, a i podloga je malo brža nego inače. On je dobar teniser i nije imao šta da izgubi, ali sam uspeo da u prvom setu prevaziđem te izazove i posle sam bio mnogo opušteniji do kraja meča – rekao je Đoković. 

On je kazao da se fizički oseća bolje i da nema više posledica virusa koji ga je mučio u poslednje dve nedelje. Novinare u Melburnu je zanimalo i kako se Đoković nosi sa time što je postao roditelj. 

– To je najradosnija stvar koja se ikada desila mojoj supruzi i meni…Oni nisu ovde sa mnom, ali pokušavam da ostanem u kontaktu, a današnja tehnologija mi pomaže da ih viđam i pričam sa njima svaki dan…Sve što radite kao otac je vrlo posebno…a sve što viđate od deteta je upečatljivo i neobjašnjivo za nekoga ko to nije iskusio – rekao je Đoković. 

Upitan kakva mu je koordinacija pri menjanju pelena, Đoković je odgovorio: "Moja supruga kaže da sam prilično dobar". 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here