Foto: Marko Metlas

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je 0:0 protiv Farskih Ostrva u Novom Sadu u kvalifikacionoj utakmici za prvenstvo Evrope. Ovakvo blamiranje nije zapamćeno u reprezentativnom fudbalu…

U trenucima kada se A selekcija naše zemlje bori za direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Katar, kada Piksi ide na pobedu protiv favorizovane Portugalije sa Ronaldom i najjačim sastavom, mlada selekcija ređa bruku za brukom.

Smenjen je jedan selektor, Zvonka Živkovića je zamenio Aleksandar Rogić, ali ni on nije mogao ništa da doprinese, niti da donese boljitak u igri naše zemlje. Ovim remijem, Srbija je uspela da ostane na pretposlednjem mestu u grupi H kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine. Farska Ostrva se nalaze mesto iznad naše selekcije, imaju bod više i utakmicu više.

Najveću šansu na utakmici je imao Slobodan Tedić u 88. minutu, koji je uspeo “makazicama” da natera golmana na intervenciju.

Iako poimence, ova naša selekcija ima odlične igrače, neki već imaju i iskustvo igranja u Evropi, neki su deo najjačih klubova na svetu, tu su i fudbaleri iz Superlige, sve je ovo izuzetno bledo i mogli bi svi da se zapitaju, na čijim plećima će ostati A reprezentacija u budućnosti?

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here