Promo
MTEL Austria

Operator mobilne telefonije MTEL Austria proširio je svoju ponudu i uz mobilnu telefoniju odnedavno nudi i televizijske programme iz domovine.

Odličan signal širom Evrope, neprevaziđen kvalitet slike i najbolji paketi za sugrađane sa prostora bivše Jugoslavije – MTEL Austria paketi za telefon, mobilni internet u zavičaju i televiziju su kreirani da ispune sve potrebe korisnika da bi što lakše i povoljnije ostali u kontaktu sa bližnjima i bili u toku sa aktuelnim dešavanjima – kao kod kuće.

Od novembra MTEL Austria nudi svojim sugrađanima, pored telefonije i TV pretplatu sa velikim izborom evropskih radio i TV kanala, uz poseban akcenat na lokalne kanale sa prostora bivše Jugoslavije. Sa MTEL TV pretplatom korisnici mogu uživati u ekskluzivnom prenosu kanala Arena sport, RTS, BN, RTRS, OBN, ATV i K3, kao i mnogim drugim kanalima u HD formatu za savršen kvalitet slike.

TV paketi se mogu koristiti na do 4 uređaja istovremeno, a cena MTEL TV paketa se kreće od 15,90 evra mesečno.

Od sada korisnici, uz neograničene pozive, SMS poruke i internet bez rominga u Evropskoj Uniji, Srbiji, BiH i Crnoj Gori, po vrlo povoljnoj ceni, mogu aktivirati i pristup preko 250 domaćih i stranih radio i TV stanica (i u HD verziji), uz kombinovane pakete „MTEL kombi paket S” i MTEL kombi paket M” , već od 35,90 evra meseccno.

U toku je novogodišnja akcija u okviru koje se onima koji se odluče za „Kombi paket M”  daje mobilni telefon Samsung Galaxy A50, televizor od 43 inča Samsung i jedan STB uređaj gratis kao i popust od 50 odsto na aktivaciju novog paketa.

Ta akcija traje do 31.decembra ove godine, a više informacija može se dobiti na www.mtel.at, na 0800 667 667 ili na MTEL prodajnim mestima širom Austrije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here