Viktor Troicki je novi selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije, a otkrio kako se oseća.

– Divno je i ogromna mi je čast. Odgovornost je velika, imao sam vremena da razmislim o svemu. Sa velikim uzbuđenjem ulazim u posao, želim da budemo opet prvaci sveta. Uzbuđen sam i smatram ovo kao novi izazov u životu.

– Iznenadilo me je kad su me predložili. Imao sam dosta vremena da razmislim o svemu. Video sam ogroman potencijal u njima. Čast mi je da budem izabran od igrača, to se ne dešava često. Na meni je sada da se dokažem. Puno čestitaka sam dobio.

– Ja sam se zahvalio i Nenadu na sjajnom poslu, bio je fenomenalan selektor, ja sam mu javio nakon toga, znao je, ispalo je tako da je došlo do zasićenja i prekida saradnje.

Kako navodi mladi selektor, prostora za loše odnose između Nenada i njega nema.

Troicki kaže da najbolji teniser sveta Novak Đoković nije uticao na njegov izbor i smenu Nenada Zimonjića, da su odluku doneli Krajinović, Đere, Kecmanović i Lajović.

– Novak Đoković je bio iznenađen koliko i ja. On je bio sa strane, nije hteo previše da se meša. Njegovo je bilo da Dejvis kup ostaje na mlađima i da će oni nositi reprezentaciju a da će on biti tu da pomogne. Krajinović, Lajović, Kecmanović, Đere, svi su oni mlađi od naše generacije koja je osvojila Dejvis kup.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here