Predstavljamo vam modne trendove i aktuelne asesoare koji su veoma popularni među damama koje “teraju” modu.

Zeleni asesoar je ove sezone u trendu, navode stručnjaci. Modna kuća Aleksandar Mekvin je u tom duhu napravila malu klač tašnicu u boji trave ili smaragda od lakovane kože. Umesto kopče stoji prepoznatljivi Mekvin zlatni “bokser”, tj. četiri prstena. Za ovu tašnicu u koju mogu da stanu najpotrebnije sitnice dame moraju da izdvoje i do nekoliko hiljada dolara.

Jakne koje izgledaju kao japanski kimono su veoma popularne među damama koje teraju modu. Brend Alice+Olivia kreirao je mantilić koji kao da je došao sa nekog dvora na Istoku. Za njega mora da se olakša novčanik za 600 dolara. Može da se nosi uz farmerice, ali i elegantne pantalone.

Ono što je nekad bilo aktuelno, opet je. Na svakom ćošku viđamo torbice koje se nose oko struka, na kukovima ili na neki drugi način kao na primer,preko grudi. Nekad platnena torbica sportskog tipa, danas je luksuzni komad koji je postao apsolutni modni hit. Ovih torbica ima za svačiji džep, bilo da želite neke za koje ćete izdvojiti dvadesteak dolara ili luksuzne kao Rihanna&Fenty za koju ćete morati da izdvojite i do nekoliko stotina dolara.