Novica pretio arbitru, kazna 172.500 dinara

0

Direktor Superlige Srbije Dragan Gogić ne bavi se više samo propisanim oblačenjem aktera mečeva, nego i njihovim ponašanjem. Tako će košarkaš Mega Vizure Novica Veličković morati da plati 172.500 dinara zbog nesportskog ponašanja na utakmici 8. kola sa Crnokosom.

"Striptiz" bez komentara

Zanimljivo, u saopštenju o Gogićevim kaznama za 8. kolo Superlige nema ni pomena o masovnom skidanju sakoa na utakmici Partizan – Radnički. Tada su bez sakoa ostali treneri obeju ekipa Duško Vujošević i Miroslav Muta Nikolić, kao i skoro ceo stručni štab crno-belih. Ali, zato su upućene opomene košarkašu Partizana Aleksandru Pavloviću, kao i Stefanu Joviću i Marku Brkiću iz Radničkog zbog neadekvatne sportske opreme!
Iz svega ovoga se može izvući zaključak da je "mini-revolucija" iz hale Pionir uspela.

Veličković je kažnjen sa 57.500 dinara zbog dosuđene isključujuće greške, kao i sa dodatnih 115.000 dinara zbog pretnji arbitru. Sudija Milija Vojinović je podneo prijavu protiv Veličkovića, koji mu je pretnje uputio prilikom napuštanja igre zbog dosuđene diskvalifikujuće greške.
Pored Veličkovića, sa 57.500 dinara kažnjen je i Bojan Stanojević, takođe zbog isključenja, dok će Miroslav Radić morati da plati 23.000 zbog tehničke greške.
KK Crnokosa kažnjen sa 115.000 dinara zbog slabe redarske službe i neadekvatnih reakcija u određenim slučajevima, nesportsko ponašanje gledalaca, vređanje i psovanje ostalih aktera meča, koje se nastavilo i pored opomene, i bacanja mekih predmeta na teren.
Iznosom od 57.500 dinara kažnjen je i KK Borac, zbog nesportskog ponašanja gledalaca, vređanja i psovanja predstavnika Crvene zvezde.
 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here