Novopazarci nezadovoljni policijom i suđenjem!

0

 

"Iako smo uredno obavestili Policijsku upravu Beograda o detaljima vezanim za dolazak i boravak naše ekipe, njihovi službenici se nisu pojavili. Nikog nije bilo u karantinu noć pre utakmice u Beogradu, kao i u trenutku polaska autobusa prema stadionu", rekao je Korać radiju Sto plus.

 

On je dodao da je prava sreća da nije bilo neprijatnosti, ali da se Novopazarcima ovo prvi put dogodilo otkako igraju u Super ligi.

"To im je obaveza. Nepojmljivo je da se uvek dižu tenzije, dolaze celi bataljoni kad su utakmice u Novom Pazaru, a mi nismo ispraćeni ni sa dva saobraćajca. Tražićemo od Ministarstva unutrašnjih poslova detaljan izveštaj", kazao je Korać.

 

Klupski funkcioner je naglasio i da je glavni sudija Majo Vujović iz Novog Sada "još jednom oštetio" novopazarskog superligaša.

"Očekivali smo da će skidanje nekih arbitara s liste delotvorno uticati, ali suđenje Vujovića nas uverava da neće biti tako. Prošle sezone nas je katastrofalno oštetio protiv Voždovca i OFK Beograda, sinoć je nastavio u istom smeru. Uložili smo prigovor, uputićemo i žalbu na suđenje", najavio je Korać.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here