Promo

Kraljica srpskog kontinentalnog turizma Vrnjačka Banja po svojoj lepoti i razvoju može da parira vodećim banjama širom Evrope. Ova banjska lepotica uskoro u šetačkoj zoni pored reke, nadomak centra grada dobija atraktivni i moderni stambeno-poslovni kompleks.

Sama lokacija kompleksa obezbeđuje lak i brz pristup ostalim delovima grada, pa je posebno pogodna za one koji žele da im sve bude “na dohvat ruke”.

Kompleks V BUILDING na 11.000 kvadrata čine dva objekta, sa ukupno 130 stambenih jedinica. Od najmanjih jednosobnih stanova do najatraktivnijih trosobnih sa prostranim terasama i prelepim pogledom na povučenom spratu kompleksa, svaki prostor je priča za sebe. Ali, ono što ih sve krasi je jedinstven ambijent, koji odiše toplinom i spokojem. Nude se i potpuno opremljeni – namešteni stanovi.

Inače, svi stanovi su klimatizovani, a u sklopu komleksa nalazi se i 55 garažnih mesta. Napolju, na parkingu, ima još 45 mesta. Uz moto “Stvorite svoj kutak za odmor sa nama” ovaj kompleks je pogodan za stalno ili povremeno stanovanje, kao i za profitabilno izdavanje, a za kupce ili zakupce koji žive van Srbije, stambene jedinice se održavaju non- stop, 365 dana u godini.

Funkcionalnost

Sve stambene jedinice projektovane su tako da pruže veliku iskoristivost unutrašnjeg prostora i funkcionalnost stanova. Objekti se grade i oblažu najkvalitetnijim materijalima, klima-termoizolacionim blokom i kamenom vunom, koji ispunjavaju konstruktivne uslove stabilnosti, izdržljivosti i trajnosti, ali i najvažnije uslove komfora: vizuelni, svetlosni, zvučni i toplotni.

Stanovi su opremljeni vrhunskom unutrašnjom i aluminijumskom fasadnom stolarijom sa troslojnim staklom punjenim argonom i elektro roletnom firme ZORBOSS. Ulazna vrata imaju maksimalni stepen sigurnosti firme BOSAL. Podovi soba i prostorija se oblažu kvalitetnim hrastovim lamelnim parketom prve klase firme ARTINJAN parketi, a podovi i zidovi kupatila i kuhinja, keramikom premium kvaliteta. Kupatila su opremljena sanitarijama odličnog kvaliteta (prva A klasa).

Rok izgradnje

Planirano je da kompleks bude useljiv u drugoj polovini 2024. godine, ali je sve izvesnije da bi već tokom jula mogao da primi prve vlasnike stanova ili lokala.

 

Od jednosobnih do penthausa

Stanovi su veličine od 35 do 200 kvadratnih metara, a lokali (ima ih pet) od 50 do 500 kvadrata. Neki najatraktivniji, poput penthausa, poseduju i bazen, pa je uživanje u tom prostoru zagarantovano.

Kontakt

Direktna prodaja bez provizije kupca: www.vbuilding.rs

+381 63 555 510 Viber, WhatsApp

Na usluzi 24 sata

Kompleks nudi visok nivo udobnosti i i funkcionalnosti, uz ponudu dodatnih usluga: recepcija i obezbeđenje su na raspolaganju 24 sata, kao u uslužno čišćenje, održavanje zajedničkih prostora i partrernog dela. U prizemlju se nalaze poslovni postori, od kojih je za lokal najveće površine već ugovoreno otvaranje hipermarketa MAXI.

Sve bliže Beogradu

Kada do kraja godine bude završen auto-put, iz Beograda će se do Vrnjačke banje i ovog komplaksa stizati za samo 90 minuta. Od aerodroma u Nišu potrebno je 60 minuta, a aerodrom Lađevci nalazi se na svega 15 minuta vožnje. U neposrednoj blizini će biti i gondola do Goča, pa će moći da uživaju i oni koji vole planinu.

3 COMMENTS

  1. Strasno ni ta banja nelici ni na sta ,gradjevinsko ruglo koje kakvi investitora.Pa gde ovo ima unistise sve sa nakaznim zgradama.

  2. Аеродром Лађевци се налази на 15 минута вожње од Врњачке Бање!!? Са спортског аеродрома у Трстенику, малим авионом или хеликоптером можда. Али од тренутка полетања, ако се не рачуна пут од Бање до спортског аеродрома, да пилот чека у авиону, који је спреман оног секунда да полети. Из БАограда до Бање за 90 минута?? Из ког дела БАограда? Онај ко живи у Степојевцу, и каже да је из БАограда, и он тешко за 90 минута, формулом 1 можда. Онај ко живи у Обреновцу и каже да је из БАограда, за 90 минута до Бање, можда, неким бржим авионом. Ако су му прорачуни и за станове као ови који се односе на доступно време за стизање до и из Бање, онда боље да се од таквог бежи

  3. Ma šta kažete? Na 11000 m2 130 stambenih jedinica pored same Promenade? A gde se sad nalazi banja obzirom da je sada beton tamo gde je nekada bila?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here