Obijena kuća Nenada Bjekovića

0

 

Lopovi su obili dom Bjekovića, a da li su on i supruga u tom trenutku bili u kući novinari nisu uspeli da saznaju jer se Bjeković nije javljao ni na jedan od poznatih brojeva telefona.

 

Nije poznato ni kako su lopovi ušli. Kuću okružuje visoka metalna kapija, uz koju je garaža, tako da dom Bjekovića nije moguće videti s ulice.

 

Takođe, tek se utvrđuje šta su lopovi uspeli da uzmu iz vile na Senjaku, tako da zasad nije poznato ni da li su bili iste sudbine kao i njihove kolege obijači koji su u istu vilu provalili krajem 2008.

 

Naime Boban Mamutović (41) i Dino Alijević (35), koji su osuđeni u decembru 2009, tada su uspeli da odnesu samo značke i ordenje, koji su potom završili u kontejneru.

"Sudija, ako kod njega nema šta da se uzme, onda ne znam gde ima. Našao bih sigurno nešto, makar firmirano odelo. Da sam ukrao i te značke, odneo bih ih na pijacu da prodam. I bezvredno vredi ako je od Bjekovića", branio se Mamutović, negirajući krivicu.

 

Nenad Bjeković, bivši jugoslovenski fudbaler, nakon tri godine na mestu trenera, 1990. postavljen je na mesto sportskog direktora FK Partizan, što je bio punih 17 godina.

 

Nakon podnošenja ostavke, u maju 2007, ostao je u klubu na mestu savetnika predsednika kluba za sportska pitanja. S te funkcije povukao se u penziju 1. decembra prošle godine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here