Jedan od najboljih trenera Evrope Željko Obradović vratio se na klupu Partizana što je izazvalo pravu euforiju među navijačima koji sa nestrpljenjem čekaju početak nove sezone.

Baš kao što je i očekivano, Obradović je odmah napravio rezove u klubu, odredio košarkaše na koje ne računa, kako je najavio na konferenciji za medije, radi na dovođenju novih igrača sa sportskim direktorom Zoranom Savićem, ali se i konsultuje sa bivpim legendama kluba poput Duška Vujoševića.

Naime, dvojica možda i najomiljenijih i najtrofejnijih trenera sastala su se u Beogradu u jednom od kafića. Dule je stigao iz Rumunije gde je završio priču sa Klužom, pa sad i on može svojim iskustvom i znajem biti na raspolaganju Partizanu i Obradoviću. Neko je danas snimio dvojicu vrhunskih trenera u živom razgovoru. Fotka se brzo podelila n društvenim mrežama i izazvala pravu euforiju među navijačima Partizana.

Ono što sada svakako još više interesuje navijače crno-belih je to, da li će i Vujošević imati svoju ulogu u projektu koji je preuzeo Željko Obradović.

Fotografiju možete pogledati OVDE:

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here