Od Holivuda Srbiji i Bosni 90.000 dolara

0

Humanitarna organizacija Unitas fond organizovala je akciju prikupljanja pomoći Srbiji i Bosni i Hercegovini, koje su pre dva meseca pogođene katastrofalnim poplavama i za nepuna dva sata prikupila 90.000 dolara. Organizatori akcije bili su reditelj Gaga Antonijević, njegova supruga Kristina Esel, koja je predsednica južnokalifornijskog udruženja lidera u filantropiji, producentkinja Anđelka Vlaisavljević i biznismen Mo Stojnović, saopšteno je iz Unitas fonda.
U akciji su učestvovali Denis Kvejd i Kristijan Bejl sa suprugama, Lolita Davidovič, Pit Brosnan, Ketrin Zita Džons, filmski agent Čarli Feraro, Katarina Oksenberg, režiser Ron Selton, predsednik Relativiti medije Taker Tuli, producenti Bil Mekdonald, Džordž Lasku, Markus Morton, Erik Mičel, Nik Zuvic, Prašant Ša, Keli i Beri Kvort, Piter Grejvis, pisci Lindzi Marakota i Denis Manuel, direktorka Zlatnih globusa Santal Dinaž, Marija Karan sa suprugom Džoelom Lubinom, Maja Mandžuka i Filip Živojinović.
Akciju su podržali i košarkaši Marko Jarić i Saša Vujačić, kao i veći broj uglednih ljudi s naših prostora, navodi se u saopštenju.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here