Od osnivanja na Starogradskom festu

0

Dobra zarada: Deo ekipe koja je radila za štandom
 

Poveća grupa članova i prijatelja Kluba Jugoslovena radila je na pripremi ovog nastupa, ali i tokom tri dana trajanja festa. Nenad Ninić predsednik kluba kaže da je zadovoljan onim što je urađeno, ali i zaradom koja je ušla u klupsku kasu.

– Već u petak popodne mi smo bili na štandu i tako se nastavilo u subotu i nedelju do u noć. I ovaj naš nastup na Starogradskom festu bio je i finansijski uspešan. Ovo je bilo i naše poslednje okupljanje pred godišnje odmore, a odmah po povratku sa odmora organizovaćemo zajednički ručak na koji ćemo pozvati sve one koji su radili na Starogradskom festu i na taj način zahvaliti im se za angažovanje i pomoć – kaže Ninić.

 

Bilo je prilike i za predah
 

U ovom klubu duge tradicije pronašli su način kako da opstanu, zadrže lepe prostorije i okupe pripadnike prve i druge generacije naših ljudi u ovoj sredini. Tako su u vreme apela za pomoć poplavljenim područjima u Srbiji i Republici Srpskoj organizovali humanitarni ručak, na kome je domaćin bio neko od članova kluba. Pored naših ljudi, dolazili su i Nemci koji su davali prilog za pomoć, a ručak je bio besplatan za sve. Sakupili su 720 evra i to će uskoro sa još jednim delom novca biti poslato tamo gde bude najpotrebnije.

 

Vredna ekipa

U pripremi i za vreme trajanja Starogradskog festa radile su i cele porodice: Janoš i Johan Palfi, Momir i Tatjana Jakovljević, Rajko Starčević, Zoran Bonić, porodica Trifković, Zoran Vasilić, Dragan i Ružica Popadić, porodica Joksimović, Rade i Sandra Čekić, porodica Ninić, Maja Rastovac, Saša i Ana Mijajlović, Radovan i Goran Tolimir, Željko Panić, Rade i Pane Ćaćić, Dalibor Srdić, Darko i Daniela Jović, Mile i Dragana Pezerović i Mitar Višnjić.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here