Odgođeni” Đurđevdan,”


U Bambiju su se okupili Dragan Florić, rodom iz Kobišnice, Darko Bilav iz Majdanpeka, Dragče Martinović iz Mirijeva kod Požarevca, Dejan Perucić iz Mustapića… U ovom klubu je svirala mlada grupa Element bend, predvođena harmonikašem Biljanom Virijevićem.


– Došao sam čak iz Frankfurta u poseti mojoj priji Ljubici. Večeras je ovde kod vas u Švajcarskoj veoma lepo, dobra muzika i društvo, igramo i pevamo, kako se samo može poželeti – izjavio je na Darko Bilav, rodom iz Majdanpeka.

 

Klub časti

Potpredsednik kluba Milenko Cvijetković častio je mezetlukom i rundom pića.
– Kad slavimo neki naš praznik, onda klub obavezo počasti članove. To je običaj koji godinama negujemo – kaže Milenko Cvijetković.

– Svratio sam do našeg kluba u Gosauu, da se nađem sa društvom , popričam i zabavim uz muziku – kaže Dragan Florić iz Herisaua.


– Živu muziku imamo gotovo svakog vikenda, ali pošto je Đurđevdan pao na radni radan dan, odgodili smo proslavu do vikenda, ali vidite da je atmosfera ipak kakva i treba da bude – praznična – kaže Ljubica Florić, predsednica kluba Bambi.


I u klubu Sloga iz Amrisvila, tridesetak kilometara udaljenom od Gosaua, takođe je bilo veselo. Kako je ovaj klub poznat po multinacionalnom članstvu, osim Srba bilo je članova drugih nacionalnosti i svi su se lepo družili. Bili su tu Milenka i Jovo iz Dvorova, Haso iz Odžaka, Slavka iz Doboja i Damjana iz Đakovice.


Klavijaturista Veliša i pevačica Ruža su svirali i pevali do kasno u noć jer se klub nalazi u industrijskoj zoni i muzika nikom ne smeta.

0

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here