Odgrizla uvo pitbulu kako bi spasila ćerku

0

Mala Mekenzi u bolnici sa ranama na licu
 

Hrabra majka se svim snagama borila s pobesnelim psom koji je napao njenu dvogodišnju ćerku. Majka je psu odgrizla uho i zabila ruku u usta, prenosi Dejli Mejl.

 

Pas, koji je inače bio u vlasništu Čelsinog dečka, ušetao je u sobu u kojoj je spavala devojčica, a kada je na njoj osetio miris drugog psa sa kojim se prethodno igrala, skočio je na krevet i napao je.

 

Majka je instinktivno reagovala i zaskočila psa kako bi spasila dete. Čelsi je u borbi pitbulu odgrizla uvo, a pošto nije ispuštao devojčicu svom snagom mu je gurnula ruku u čeljusti, što ga je ošamutilo. Policija je po dolasku kuću upucala psa, koji je kasnije eutaniziran.

 

Devojčica je bila veoma teško povređena, zbog čega je hitno prevezena helikopterom u bolnicu, gde je sedam sati operisana. Imala je rane po celom telu, a najviše po glavi i licu. Boreći se sa psom, majci su bile povređene šake i ruke. Obe se oporavljaju, a Čelsi je presrećna što konačno može da zagrli ćerku, što zbog ozbiljnosti povreda nije mogla.

 

Policajci i pripadnici hitne pomoći kažu da ne mogu da zaborave prizor koji su zatekli kada su ušli u kuću Čelsi Kamp. Pas je još uvek napadao devojčicu zbog čega su ga odmah upucali.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here