Odsekao sam penis jer sam bio naduvan i usamljen

0

Bio usamljen i tužan, pa preuzeo stvar u svoje ruke: Andre Džonson
 

Sredinom aprila Andre Džonson odrezao je sebi penis i zatim je pokušao da se ubije skočivši s terase na drugom spratu zgrade. Doktori su analizama utvrdili da je bio pod uticajem droge PCP dok se odlučio da se osakati i pokuša ubiti. Andre je konačno rekao zašto je sebi odrezao svoj ‘muški ponos’.

 

– Bio sam depresivan. Jako dugo nisam vidio svoje ćerkice jer mi bivša to ne dopušta i jednostavno sam poludeo – kaže Andre koji repuje pod imenom Krajst Ber i povezan je sa Vu-Tang Klanom.

 

 

Reper sebi odsekao penis i skočio sa zgrade

 

Ćerke ne sme da vidi jer je njegova bivša na sudu dobila zabranu pristupa, a Andrea je dodatno slomilo i to što očekuje treće dete.

 

– Bio sam potpuno sam. Smotao sam džoint i pušio. Uz to sam čitao knjigu o misionarima i vazektomiji. Osećao sam se kao da mi se ceo svet ruši, a kako sam bio nadivan i razmišljao sam o vazektomiji jedna je stvar odvela drugoj. Uzeo sam stvar u svoje ruke; doslovno – rekao je Andre za TMZ, a prenosi 24sata.hr.

 

Čim je shvatio šta je napravio pokajao se, ali srećan je jer je sada sve u redu. Hirurzi su uspeli da mu penis ‘namontiraju’ nazad gde mu je mesto. Penis mu je, kaže, u potpunosti funkcionalan i može da ima seks bez problema. Jedino što nejverovatnije neće više moći da ima dece.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here