Oduševili u Novom Bečeju

0

Dva satqa dobre svirke: Alen Ademović
 

Spektakularnim koncertima pred oko 40.000 ljudi Halid Bešlić i grupa Miligram obeležili su drugi dan ovogodišnjih Velikogospojinskih dana u Novom Bečeju.
Tiski kej i ovog puta bio je pretesan da primi publiku koja se u Novi Bečej sjatila iz svih krajeva Srbije. Prvi je na binu izašao Halid Bešlić, koji je pozdravljen gromoglasnim aplauzom.
– Lep pozdrav u moje i ime mog benda. Donosim vam friške pozdrave iz Sarajeva – reči su kojima je Halid pozdravio publiku, a zatim zapevao.
Ređali su se veliki hitovi ovog bosanskog pevača: "Miljacka", "Zlatne strune", "I zanesen tom lepotom"…, a publika je uglas pevala sa bosanskim pevačem.
Posle Bešlića na scenu je izašao Alen Ademović i ostala ekipa grupe Miligram, koji su nastupili bez vođe benda Aleksandra Milića Miligrama. Puna dva sata popularni muzičari su zabavljali publiku, koja je sve vreme đuskala i u glas pevala sa njima.
"Vrati mi se, nesrećo", "Beograd noću", "Lege, lege", "Ludi petak" – samo su neki od hitova koje je Miligram izveo, a svirali su i obrade velikih hitova Bijelog dugmeta, Parnog valjka i drugih. Njihov nastup je obeležio i manji incident. U jednom trenutku, dok su oni nastupali, na binu se popeo nepoznati muškarac i počeo da viče. Obezbeđenje je brzo reagovalo i sklonilo ga.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here