Tanjug
Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil

Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji Kristofer Hil izjavio je danas da je Srbija prihvatila svoju evropsku budućnost i jasan plan kako da do nje stigne.

Hil je na Tviteru poručio da je ta odluka zahtevala mudrost, integritet i hrabrost i dodao da ostaje još mnogo posla, a da će SAD biti uz Srbiju na svakom koraku.

“Najvažniji rezultat Ohridskih razgovora: Srbija je prihvatila svoju evropsku budućnost i jasan plan kako da do nje stigne – odluka koja je zahtevala mudrost, integritet i hrabrost. Ostaje još mnogo posla, a Sjedinjene Američke Države ce biti uz vas na svakom koraku”, napisao je ambasador SAD u Srbiji.

5 COMMENTS

  1. Srbija je prihvatila Evropsku buducnost sa opasnim pritiscma podvalama i sa ovakvim bezobraznim izjavama Srbija nikada nece uci u Eu a od vakvih demokrata joj ne treba ovakva pomoc ono sramno borbadovanje srbije i ovo danas samo je nastavak otimanja teritorije jeddne suverne drzave id istih demokrata koji danas daju ovakve brezobrazne izjave bez imalo srama da li nam guraju prste u oci ili misle da smo toliko lakoumni ili je ovo trece nametanje demokraskih vrijednosti putem sile i ucena

  2. Da gospodine,zaboravili ste na duhove dejtona,kumanovski sporazum i druge sitnice.
    Naravno tu je i ,,oluja,,koja i danas traje a cilj svega je EU Be Pasaluk.Gospodo vi ste ,,dokazani lazovi,,

  3. Prodje me jeza kad pomislim da bi stvarno SAD mogle biti uz nas na svakom koraku !? Pa vidi šta su uradili Ukrajni !!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here