Oslabljeni Orlići loše prošli protiv Izraela

0

 

Radovan Ćurčić je sa dosta kadrovskih problema dočekao susret sa Izraelcima – na izostanak "A" reprezentativaca (Mitrovića, Jojića, Markovića i Nastasića) nadovezali su se još i Dmitrović, Đuričić, Petković, Brašanac, Spajić, Vitas, Čaušić, Malbašić, Čavrić, Stojković, Ćirković, koji takođe nisu bili u kombinaciji za ovaj susret. A to su gosti iskoristili na najbolji način.

Izrael je poveo već u 7. minutu susreta, a strelac je bio Kenet Saief posle odličnog udarca glavom.

Iako su Orlići u nastavku bili za nijansu bolji, nisu uspeli ozbiljnije da priprete. A to je rival umeo da kazni. Strelac je bio Kehat u samom finišu prvog poluvremena.

Nastavak susreta ponovo je pripao našem timu, ali konkretnih rezultata nije bilo. Sve do 78. minuta gosti su branili svoju mrežu, a onda su uspeli još jednom da zatresu Perićevu. Lidor Kohen je iskoristio nepažnju odbrane našeg mladog tima, predriblao Perića i zatresao praznu mrežu za sigurnih 3:0.

Tokom 90 minuta naši momci nisu uspeli da nateriju rivala na kapitulaciju, ali zato u nadoknadi vremena jesu. I to dva puta! Prvo je Uroš Đurđević sa 11 metara snažno šutirao i matirao Baraka, da bi Pavlović u poslednjoj sekundi meča postavio konačnih 2:3.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here