Tanjug

Otac devojčice koja je istrčala iz učionice tokom pucnjave kaže da mu je ona prenela da je u pitanju njihov školski drug, inače odličan đak, koji je ušao u učionicu sa hladnim izrazom lica i pucao.

– Moja ćerka je bila upravo u tom razredu, ona je bila u učionici gde je taj dečko ispalio prvo pucnje u nastavnicu, a onda je krenuo da puca po deci koja su bila ispod stolova, i moje dete istrčalo napolje – naveo je za N1 ovaj otac. On je rekao da su tada imali čas istorije.

Kako je rekao, kada je došao ispred škole bilo je puno policije, video je psihologa, nastavnika…

– Niko ne zna ništa da vam kaže, svi su bili u šoku, mnogo policije je došlo, pucao je na dežurne u školi – navodi otac i dodaje da su svi u šoku da je baš taj dečak to uradio.

8 COMMENTS

  1. NO COMMENT ! STRAVA I UZAS

    NEKA JE LAKA ZEMLJA
    DECI I DRAGANU I NEKA IH ANDJELI CUVAJU KAD MI NISMO USPELI 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😭😭😭😭😭😭😭😭😭

  2. Tuznoo saces e porodici sa svom djecom isto treba postupati zamislite ovaj slucaj dijete iz razreda moga sina ubo ga olovkom i ostalo srce tolko jako da mu je farmerice probio a uciteljica rekla to nije moguce mora da si sam to uradio i diraliga posto sam samohrani otac pripao je meni djeca ga stalno zadirkuju nemas majku kakav si kad te majka ostavila i td a direktor nije htio da me primi rekao sam jos jednom se nesto desi ja cu onda reagovat jer kad niko ne reaguje 2 puta kome da se obratim ima li ko da mi kaze zeljko podgorica

    • Strasno,sta sve se prezivljava u ovom surovom zivotu,razumijem vas kroz sta prolazite jer slicne situacije imam i ja sa sinom jer nije mamim i tatin sin,nije zasticen kao neki.Zalosno zaista i ja sam ljuta a kao da su mi vezane ruke nemogu nista da uradim.Sve je otislio u heladj nazalost.

  3. Deco draga,cuvajte jedni druge,pomazite,a ne da se ubijate sakatite,podsmevate. Budite ljudi a ne zlocinci. Nije zlocin samo ubiti nekog,vec i povrediti njegovu dusu. Nisu deca kriva sto im roditelji ne zaradjuju mnogo novca, da bi mogli sebi da kupuju firmirane stvari svojoj devi. Ne podsmevajte se ,ranjavate ih ua ceo zivot. Neko moze da bude i los djak ali dobre duse i obrnuto. Mnogi odlikasi su vrlo samozivi,umisljeni. Misle da im je sve dozvoljeno. Pa i da ubiju,maltretiraju. Decko je bolestan. Jadni njegovi roditelji, jadan i on jer je ovo ucinio.

  4. VELIKA TUGA,BOL I NESRECA. DECO DRAGA, GOSP. DRAGANE,POCIVAJTE U MIRU! SAUCESCE PORODICAMA NASTRADALIH. MENI JE TESKO,NEMA SAM,A KAKO LI JE VAMA,MOGU DA ZAMISLIM.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here