Otkazano predavanje Kristijana Golubovića na FPN-u?

0

Da li vest o njegovom gostovanju na jednom od najprestižnijih fakulteta samo izmiđljotina ili se nešto iza brda valja?
 

"Obaveštavamo vas da najava o današnjem predavanju Kristijana Golubovića na Fakultetu političkih nauka predstavlja LAŽNO OBAVEŠTENJE. Upravi Fakulteta nije stigao nijedan dopis sa zahtevom da Kristijan Golubović gostuje u ovoj ustanovi, niti bi takav zahtev bio odobren”, pisalo je u saopštenju koje je danas izdala uprava Fakulteta političkih nauka. 

 
Međutim, odmah nakon tog saopštenja oglasio se i Kristijan koji tvrdi da je tribinu na temu "diskriminizacije" otkazao dekan FPN-a.

Evo šta je objavljeno na Fejsbuk profilu koji deluje kao da je Kristijanov, ali ipak zadržavamo pravo da sumnjamo. Obaveštenje prenosimo bez ikakvih izmena na tekstu.

"Danas u 14h sam trebao da održim tribinu na Fakultetu političkih nauka… tema je trebalo da bude – Diskriminacija pojedinaca koji žele da se vrate na pravi put a društvo ih i dalje odbacuje kao nevažne, bezvredne i loše,kao i tema TOLERANCIJA…"

 

 
On je naveo da "sramnom, kukavičkom i posve nepravednom zabranom dekana istog fakulteta nije odobreno da se tamo pojavi i održi govor na te teme".

"Izgovor i njegovo objašnjenje je bilo sledeće: ‘Rastrgli bi me mediji i ONI’. Zapitajmo se prvo,ko su to ONI??? A MEDIJI KAO MEDIJI RADE SVOJ POSAO KAKO IM JE VOLJA i ja se na njih ne ljutim bez obzira sto su izvršili veliki pritisak na tu osobu zbog čega je on uplašen javnog linča odlučio da postupi NERAZUMNO. Dakle i bez moje tribine danas,dobili smo u praksi tipičan primer DISKRIMINIZACIJE i totalne NE TOLERANCIJE…tako da je današnja neodržana tribina ipak uspela da objasni mnogima stanje ljudi, a i mene u kojem se nalazimo usled ovakvog krsenja elementarnih ljudskih prava. Izvinjavam se svima u ime budala koje su me po ko zna koji put sprečili da Vam prenesem vredno i bitno životno iskustvo".
Golubović Aleksandar Kristijan

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here