pixabay.com

Da mogu, radili bi to svakih sat vremena. U tome nema ništa loše. Uostalom, kaže se da redovan seks jača imunološki sistem i pomaže u smanjenju stresa. Ako je to tačno, određeni horoskopski znaci trebalo bi da budu fenomenalnog zdravlja.

Ova 4 horoskopska znaka imaju stalnu želju za seksom:

Škorpija

Škorpija važi kao izuzetno seksi. Ali, i ne samo to: njihova strastvena i avanturistička priroda brine se da su zabavni svakom. To važi i u krevetu. Na primer, nikad se neće desiti da ti želiš seks, a Škorpiji se “samo mazi”. Uvek su spremni za akciju, a njihov neodoljivi šarm takođe magnetski privlači sve oko njih.

Ovan

Ovan je pravi snop energije. To se vidi i u krevetu. Prava je seks bomba. Svako ko izlazi sa Ovnom trebalo bi da bude spreman na strastveni seks “na brzaka” i spontane trenutke užitka. Spremnost ovog horoskopskog znaka za eksperimentisanje osigurava da nikada ne dosadi partneru.

Bik

Bik je prilično divlji i voli da izražava svoju naklonost dodirom. Voli duge, intenzivne masaže i strastven seks. Brzi seks nije toliko popularan kod Bika. Naime, oni žele da uživaju u seksu svim svojim čulima. Takođe su velikodušni kad je potrebno razmaziti svog partnera.

Lav

Lavovi stalno žele seks. Kao i u drugim područjima života, takođe i u krevetu žele da  impresioniraju svoje partnere. Nisu sramežljivi i uživaju isprobavajući najnovije seksualne trendove i kreativne poteze. Ali, Lavovi su takođe vrlo odani i predani seksualni partneri.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here