Ljudi rođeni u jednom od ova tri horoskopska znaka vole samo sebe i misle da su najlepši, najpametniji i najbolji u svemu. Od njih ništa nećete dobiti ako im to nije u interesu, teško prihvaćaju savete i sugestije a ako je njima dan lep – onda je lep svima. Ako nije, nagrabusili ste…

Ovan
Ovaj znak uvek misli prvo na sebe, svoje potrebe i zadovoljstva, a shodno tome njemu je potrebno i više ljubavi, pažnje, novca i vremena nego drugim znakovima. Svu pažnju traži na sebe, pa ako niste u stanju to da prihvatite, nemojte od njega očekivati išta.

Vaga
Najbolja je i najlepša i svi joj se trebaju diviti. Vaga nastoji u svakom trenutku biti u centru pažnje, a ako je ne gledate tada morate o njoj barem razmišljati. Njena cela pojava pomno je planiran ‘projekat’ jer ako vas neće oduševiti svojim razmišljanjima i stavovima, onda će sasvim sigurno to napraviti atraktivnom odećom i stilom!

Lav
On je kralj i tako treba svi da ga vide i tretiraju. On živi za pažnju drugih ljudi, sve meri prema sebi i u svemu traži svoj interes. Iako ga zbog toga retki vole, on zapravo nema loše namere – zapravo se radi o velikom detetu koje misli samo na svoje potrebe. Od njega ne očekujte veliku pomoć i usluge jer nema vremena za druge!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here