Ovako izgleda najluksuzniji hotel na svetu (FOTO, VIDEO)

0

Rusko letovalište “Mriya Resort & Spa”, koje se nalazi u krimskom gradu Jalti, osvojilo je prestižnu nagradu na međunarodnom konkursu. Sam pogled na fotografije hotela pokazuje zašto je ocenjen najluskuznijim kompleksom sveta.

Hotelski kompleks “Resort & Spa”, sa 408 soba i 14 vila, od kojih su dve predsedničlke, prostire se na površini od 270.000 kvadratnih metara. Otvoren je 2014. godine.

Nalazi se na južnoj obali Krima, u gradu Jalti, a dizajniran je od strane renomiranog britanskog arhitekte Normana Fostera u čijoj biografiji se nalaze idejna rešenja Milenijumskog mosta u Londonu, njujorškog Hearst tornja, madridskog nebodera Torre Caja.

Ruski hotel najviše oduševljava svojim izgledom, a zajedno sa odličnom uslugom svrstava se među najprestižnije komplekse.

Goste hotela privlači i njegova pozicija – s jedne strane je okružen prelepom proplancima, dok sa druge gleda na more. Ko ne želi da se brčka u slanoj vodi, na raspolaganju ima ogroman bazen na otvorenom, još jedan u zatvorenom prostoru, a svaka vila ima i svoje mesto za brčkanje.

Naravno, tu je i spa centar, sa turskim kupatilom, saunom i svime što vam je potrebno da opustite telo i misli.

Organizacija “World Travel Awards 2016” mu je dodelila prvu nagradu u konkurecniji za najbolje luksuzno odmaralište.

Sudeći prema podacima sa jednog sajta za rezervaciju hotelskih soba, u ovom kompleksu teško da možete naći sobu za manje od 499 dolara po noći! A to je samo početna cena.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here