Ovan na čelu kolone

0

 

Biku je važno da sebi omogući hedonistički životni stil. Da li će do toga doći ličnim radom ili će korist izvući iz drugih ljudi, svejedno je. Važno je da sebi priušti uživanje, na prvom mestu u hrani i piću.

Blizanci moraju biti slobodni, nesputani kako bi zadovoljili svoju radoznalost. Teže razvoju svoje inteligencije, pa u skladu s tim biraju i zanimanje.

Rak je najsrećniji u okruženju svoje porodice. Ako se ne ostvari na tom polju, zamenu za to nalaze u dobrotvornom radu i pomaganju drugim ljudima.

Lav mora da se ostvari kao kolovođa. Bilo da se radi o poslu ili poziciji u društvenoj sredini. Da bi bio potpun, mora da bude obožavan i da živi u izobilju.

 

Ribe u svetu umetnosti

Vodoliji je nezavisnost na prvom mestu. Nesputanost i sloboda, okruženost prijateljima i prilika da se bavi humanitarnim radom, glavni su ciljevi osobama rođenim u ovom znaku.
Ribe moraju da zadovolje svoja osećanja. Pošto ne umeju da prepoznaju radost ukoliko pre toga ne okuse očaj, do zadovoljenja svojih nasušnih potreba dolaze teško, pa se zbog toga najlakše pronađu u svetu umetnosti.

Devica traži sigurnost, ali do toga mora doći na jedan tih i neprimetan način. Pošto do svega dolazi svojim radom i trudom, a nije otvoreni borac i karijerista, najčešće se ostvaruje kao sitan šef ili vlasnik male radnje.

Vaga teži skladu. Da se ona pita, svega bi imala pomalo. Ipak, da bi bila kompletna, ne sme da bude sama. Dakle, kako god da nastupa ona mora da bude u paru.

Škorpiji je seksualnost na prvom mestu. Da bi se ostvarila mora biti seksualno apsolutno zadovoljena. Osim toga, u odnosu sa drugim ljudima ona mora biti uvek u dominantnoj poziciji.

Da bi Strelac bio u potpunosti ostvaren, mora da bude slobodan. Ako život provodi u čestim putovanjima, okružen prijateljima i veselim ljudima, a da je pri tome i finansijski osiguran, srećnijeg i radosnijeg čoveka od njega nema.

Jarac je veliki tata. Vrhovni gazda, sudija i onaj koji odlučuje o sudbinama drugih ljudi. Da bi bio kompletan mora biti na važnom položaju koji mu daje moć da sebe zadovolji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here