Printscreen: Youtube
Milica Todorović

Milica Todorović je pre više od deceniju bila u vezi sa kolegom Nenadom Jovanovićem koji se takođe takmičio u “Zvezdama Granda”, a nakon raskida sa popularnom pevačicom povukao se iz javnosti.

Naime, u početku takmičenja Nenad i Milica bili su samo prijatelji, a kasnije se iz tog prijateljstva rodila ljubav koja je trajala čak četiri godine.

Nenad je pružao veliku podršku Milici u nastavku karijere nakon pobede u takmičenju. Šuškalo se da je razlog za njihov raskid bila sve češća razdvojenost, jer je Milica često bila na poslovnim putovanjima.

Inače, Milicu je nedavno u emisiji iznenadio upravo Nenad što je nju raznežilo.

– Stvarno pamtim našu vezu po lepom. Mi smo bili zajedno skoro četiri godine i jednostavno kada više nije išlo rastali smo se u prijateljskim odnosima – započeo je Nenad, koji je danas oženjen i ima sina Danila.

– I dan danas smo u dobrim odnosima, dobri prijatelji. Znam da je ona tu za mene i ja za nju isto tako, šta god da treba. Imao sam relativno skoro i ovaj virus. Stvarno je pozvala i pitala da li mi nešto treba – dodao je.

– Ona je talentovana, borac je, veliki radnik. Nije se promenila ni malo. Kakva je bila ranije takva je i sada. Iskrena je i to ljudi cene – rekao je Jovanović, što je Milicu zateklo, te nije krila da je oduševljena zbog svega što je rekao.

– Njega poznajem dugo, on je u skladnom braku, raznežila sam se. Hvala na divnim rečima – kazala je ona.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here