Atraktivna pevačica podigla je do rekordnih usijanja celzijuse objavom provokativnog video spota za novu pesmu „Odjebando“. Popularna hrvatska pevačica važi za ikonu seksepila, a ovog puta iznenadila je publiku spotom kakav do sad nije objavila.

Na vrlo simboličan način prvi je put prihvatila i neki novi muzički pravac.
„Kad žena je sama, jato pirana napada na nju sa svih strana“, poigrala se Nives s tekstom čuvenog hitmejkera Nenada Ninčevića, a tako opisanim muškarcima smislila je i simboličan odgovor u nazivu same pesme: – Odjebando!

– Meni je ta igra rečima jako simpatična. ‘Odjebando’ je reč koja ne postoji u našem jeziku i koju svako može protumačiti kako želi. Mislim da postoje neke simpatične psovke koje su usađene svima nama i koje naš narod ne doživljava kao psovke nego kao ‘sleng’. Odjebando je zapravo nova reč koja nama ženama može poslužiti da na damski način odbijemo nekog frajera, kaže popularna Nives koja je uprkos svom isklesanom izgledu i dalje, obožavaocima na sreću – solo.

Udvarače, kaže, odbija na dnevnoj bazi. Redovno komunicira s fanovima na društvenim mrežama. Na iznenađenje mnogih, većinom su to devojke i žene raznih uzrasta. Često je pitaju za ljubavne i modne savete, a pevačica koja temeljno gradi bazu svojih fanova, ne ustručava se da se upušta u takve rasprave.

Među porukama koje dobija, naravno, ima svakakvih ponuda; pa čak i onih bračnih.

– Mislim da su ljudi generalno hrabriji kad komuniciraju pismenim putem. Bude svega, a većina takvih ne bi bila hrabra da se vidimo uživo. Uvek pazim na tuđe osećaje pa nastojim da takve udvarače ignorišem na što bezbolniji način, ali nekad i to zna da bude pogrešno – izjavila je Nives.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime