Ovo su najbizarnije smrti na svetu

0

Smatra se da je Eshil umro tako što mu je orao ispustio kornjaču na glavu

1. 455. godina p. n. e: Prema jednoj anegdoti, jedan od trojice čuvenih grčkih tragičara, Eshil je umro kada je orao ispustio kornjaču na njegovu glavu, pošto mu je Eshilova proćelava glava ličila na kamen, a orao je želeo da slomi kornjačin oklop.

 

2. 1327. godina: Engleski kralj Edvard II je navodno ubijen tako što su mu u anus stavili rog kroz koji su sipali usijano gvožđe koje mu je izgorelo sve unutrašnje organe, ali se na koži nije videlo ništa.

 

3. 1567. godina: Hans Štajninger, bavarski kmet iz Braunaua, poznat po svojoj bradi dugoj metar i po, izgubio je život tako što se jednom prilikom sapleo o nju, pao i slomio vrat.

 

4. 1771. godina: Adolf Frederik, kralj Švedske, umro je od prejedanja

 

5. 1871. godina: Klement Valandigam, američki advokat iz Ohaja, slučajno se upucao dok je na sudu pokušavao da dokaže da je žrtva čoveka kog je branio izvršila samoubistvo, a da je osumnjičeni nevin. Izgleda da je Valandigamov postupak bio dovoljno ubedljiv, pošto je osumnjičeni proglašen nevinim.

 

Slučajno se upucao pokušavajući da reši slučaj: Klement Valandigam
 

6. 1923. godina: Džordž Herbert, erl od Karnarvona, tokom brijanja je zakačio ranu od ujeda komarca, nakon čega se rana inficirala, pa je erl oboleo od upale pluća i umro.

 

7. 1958. godina: Glumac Geret Džons je umro u pauzi između snimanja dve scene u jednom televizijskom komadu. I lik kog je u komadu tumačio Džons je umro od infarkta, kao i on.

 

8. 1993. godina: Jedan advokat iz Toronta je pao sa 24. sprata Toronto-Dominion Centra kada je pokušavao da dokaže posetiocima da je staklo neprobojno. Da priča bude još neverovatnija, staklo se zaista nije razbilo, već je prozor ispao iz ležišta.

 

9. 2007. godina: Dženifer Strejndž je umrla nakon što joj je pukla bešika dok je pokušavala da osvoji "Nintendo Wii" u jednoj nagradnoj igri čiji je naziv glasio "Hold your wee for a Wii" (Uzdrži se od piškenja da osvojiš Wii).

 

Ironija: Advokat je poginuo pokušavajući da dokaže da su stakla na centru neprobojna
 

10. 2012. godina: Edvard Arčibold se zagrcnuo i umro. A zagrcnuo se nakon pobede na takmičenju u jedenju bubašvaba.

 

11. 2014. godina: 21-godišnji Oskar Otero Agilar je umro upucavši se slučajno u glavu dok je pozirao za selfi sa napunjenim pištoljem.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here