pixabay.com
Ilustracija

Kao bomba je u medijima odjeknula vest da je vaterpolista Nikola Rađen pretukao devojku Milicu Ristić, ali ona nije jedina sa estrade koja je doživela premlaćivanje od strane svojih momaka, verenika i muževa, a ovo su samo neke od njih koje su prijavile nasilnike.

Pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Žena od sultana prijavila bivšeg dečka da ju je pretukao.

Naime, Tijana je tada navela da je M.K. koji je, inače, bubnjar u njenom bendu nasrnuo na nju u alkoholisanom stanju i da ju je nekoliko puta udarao.

Srpsku rokerku Slađanu Milošević (64) pretukao je u stanu 19 godina mlađi partner I.S. (45),zbog čega joj je ukazana pomoć, a on je uhapšen po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Pevačica je prijavila da je posle rasprave I. S. sa kojim je tada živela, nasrnuo na nju.

Pevačicu Natašu Bekvalac pretukao je suprug Luka Lazukić četiri meseca od porođaja, a sve je završeno razvodom, dok je Luka osuđen na osam meseci zatvora i tri godine uslovne, dobio je i zabranu prilaska.

Glumica Mina Lazarević pretučena je u svom stanu, policija je tada došla tek kad je njen tadašnji suprug, baletan Goran Stanić, zapucao automatskom puškom sa terase.

U istom stanu, Mina i on su živeli sa dvoje dece, a policija je kod Stanića pronašla još jedno oružje i kapisle za detonator.

Pevačica Dunja Ilić brutalno je prebijena u Prištini! Kada se to dogodilo, pevačica nije izlazila iz stana i strahovala je za svoj život.

Fitnes instruktorku Anu Mariju Žujović pretukao je voditelj Vlada Stanojević. Cela priča dobila je epilog na sudu, a navodno Vladimir će morati fitnes instruktorki da plati 880.000 dina za fizički i duševni bol.

Maja Marijana je na Veliki petak 2013. godine dobila batine od muža Mladena Šmakića prilikom povratka sa slavlja. Incident se dogodio u kolima, nakon čega je ona uspela da pobegne. Otišla je u Urgentni centar, gde su lekari utvrdili da ima lakši potres mozga.

Miu Borisavljević je pretukao bivši dečko Nikola Minić nakon nastupa u jednom beogradskom klubu. Posle kraće prepirke s njim, Nikola je Miji udario nekoliko šamara, a ona je, umesto kući, otišla u policiju i prijavila ga.

Anabela Atijas je u Zadruzi priznala da ju je Gagi Đogani godinama maltretirao. Kako je tada izjavila, nju je bilo sramota ali je rešila da ne trpi, te se razišla od densera.

Toma Panić navodno je pretukao svoju devojku Nadeždu Biljić posle noćnog provoda, a odmah potom, kako je napisao Nadeždin prijatelj, legao da spava.

Naime, Nadežda je tada na Istagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi da joj je lice u modricama i podlivima. Ona je Tomu označila kao nasilnika i optužila ga da ju je prebio.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here