Printscreen: Youtube/ BC Partizan TV
Kevin Panter

Košarkaši Partizana se spremaju za novu sezonu, pa tako od ponedeljka treniraju svi mlađi košarkaši, dok će stranci ući u sistemu trenera Željka Obradovića od ponedeljka, kada crno-beli putuju na Zlatibor.

Među poslednjima su u glavni grad Srbije pristigli Kevin Panter, za kojeg se smatra da će biti najveće pojačanje, zajedno sa Vilom Mozlijem koji je u Partizanu već nekoliko sezona.

– Osećaj je dobar ponovo biti u Beogradu. Kao što znamo, već sam živeo ovde i lepo je videti stvari od pre. Znam dosta o Beogradu, Srbiji i Partizanu, ali radujem se što ću naučiti nove stvari – rekao je Panter.

Bio je pomalo šokiran konstatacijom da treninzi već sada traju oko tri i po sata. Željko Obradović je ozbiljno prionuo na posao.

– Tri i po sata? Radimo ono što moramo da radimo. Svi moramo biti spremni za posao kako bismo imali dobru godinu. Ne mogu da dočekam da počnem i da sve ide kako treba. Volim to što sam saigrač sa Zekom Lendejlom. Doći ovde i biti ponovo sa njim je uzbudljivo.

Imao je poruku Panter za sve navijače Partizana.

– Sve je to samo motivacija. Neophodno je biti fokusiran. To je samo košarka, treba se zabaljvati. Očekujem da pobeđujemo, što sam uglavnom radio tokom svoje karijere, kao i da osvojimo što više titula ove godine. Za navijače, imam jednu poruku – ne mogu da dočekam početak – zaključilo je pojačanje Partizana.

Što se Mozlija tiče, on je u najvećoj meri upoznat sa stanjem u klubu, mada će se ovaj put vratiti u drugačiju sredinu.

– Dobio sam mnogo poruka otkako je Obradović došao u klub. Znam da je ovo velika prilika i daću sve od sebe. Verujemo u sebe i tim i moramo da stvorimo jedinstvenu hemiju, ali sada sve izgleda odlično – rekao je Vil.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here