Pelegrini: Ni “p” od penala

0

Beta/AP/J. S.
Ne traži izgovore: Manuel Pelegrini
 

Siti je izgubio danas na svom terenu od Arsenala sa 0:2, a Čelsi je juče pobedo Svonsi sa 5:0 i na prvom mestu na tabeli ima pet bodova prednosti. 

– U utakmici protiv Čelsija moramo da smanjimo zaostatak na dva boda. Oporavićemo se -rekao je Pelegrini, preneli su britanski mediji.

Arsenal je pobedio na gostovanju protiv Mančester sitija prvi put posle skoro 13 godina, a golove su postigli Santi Kazorla iz penala i Olivije Žiru. 

Pelegrini smatra da je sudija doneo pogrešnu odluku kada je procenio da je Vensan Kompani u duelu oborio Nača Monreala i da je to promenilo tok utakmice. 

– Primili smo dva gola posle prekida, možda postoji sumnja kod onog penala. Važno je da prestanemo da primamo golove iz prekida. Smatram da nije bio penal, ali i da se Kompani nepotrebno kretao. Utakmica se promenila posle toga, ali ne želim da tražim izgovore – rekao je
trener aktuelnog šampiona Premijer lige. 

– Nismo bili kreativni. Naporno treniramo i igramo agresivno, ali nismo imali ideje. Pokušali smo da igramo dobar fudbal, imali smo loptu u posedu, ali nismo uspevali da pronađemo rešenje. Mislim da nismo igrali dobro – dodao je Pelegrini. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here