Iako su ostali pokušavali da skrenu na drugu temu, pevačica nije prestala sa uvredama!

Pevačica Nada Topčagić postala je pravi hit na svim društvenim mrežama, te gotovo svaki dan gostuje u nekoj televizijskoj emisiji, kako bi publici ispunila želju! Tako je bilo i kada je dobila poziv od Sanje Marinković za gostovanje u njenoj emisiji, sa oduševljenjem je prihvatila ali nije pitala ko su drugi gosti! Na snimanju pored Nade, bili su i pevačica Aleksandra Mladnović, političar Dragan Marković Palma, i voditelj Ognjen Amidžić!

– Snimanje je počelo uobičajeno, sve dok nisu došli do zadatka koji gosti treba da urade i igrom slučaja Nada je dobila zadatak da pošalje svima iz imenika poruku da je napravila problem i da je uhapšena, pošto ona nije znala to da uradi dala je svoj telefon koleginici Aleksandri da uradi umesto nje, ali onda je nastao haos! – priča izvor sa lica mesta.

-Aleksandra je poslala poruke članovima Nadine porodice, što je pevačicu potpuno izbacilo iz takta, pa je počela da viče na Aleksandru kojoj je bilo vidno neprijatno, voditeljka je pokušavala da skrene temu ali Nada je bila uporna. – dodaje on.

– U Sarajevo si poslala, a ne u Beograd. Pa, Aleksandra, sine, ti si gluplja nego ja, pa ne mogu da verujem. Mojoj priji u Sarajevu si poslala – vikala je  Nada na koleginicu koja je pokušavala da se opravda ali bez uspeha.

Voditeljka je prekinula snimanje kako bi se situacija smirila i da bi mogli da nastave dalje. Deo događaja imali su prilike da vide i sami gledaoci.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here