Pijani Hrvat u gaćama bežao od prostitutke!

0

Preplašeni mladić nije znao šta ga je snašlo (Foto: Ilustracija)
 

Razlog? Polugoli mladić je 21-godišnji Hrvat koji se bavi modelingom, a koji je, nakon večeri provedene u društvu 20-godišnje prostitutke iz Kameruna, u sekundi postao žrtvom nasilnog razbojništva. Mlada dama ga je pokrala i poprskala sprejom nadražljivcem.

 

A dok je na ulici pokušavao da objasni policiji šta ga je snašlo i ko je krivac za incident, istražitelji i vatrogasci satima su pokušavali da dođu do 20-godišnje Kamerunke koja se u stan doslovce zabarikadirala.

 

Policajci su bili pred vratima njemog stana, a vatrogasci, pak, na vatrogasnoj dizalici kako bi preko terase ušli u stan.

 

Kada je videla da je saterana u ćošak, devojka je ipak otvorila vrata. Na policiju se obrušila rukama, nogama, ali i zubima. Pokušavala ih je ugristi, a jednoga od policajaca tekođe je, baš kao i Hrvata, isprskala sprejom u oči.

 

– Upoznao sam je u diskoteci. Malo smo pričali i ljubili se. Kliknuli smo na prvu. Pitala me da li bih s njom kući. Došli smo do vrata stana i odmah sam osetio peckanje u očima. Drugog se ne sećam. Kad sam se probudio, nisam imao ni mobilni telefon, ni novčanik – ispričao je ukratko istražiteljima prestravljeni 21-godišnji Hrvat. Njegova priča donekle pijevodu s obzirom na to da su njegove stvari kasnije i pronađene u stanu Kamerunke koja je uporno izbegavala da se legitimiše i kaže kako se zove.i reći kako se zove. Na kraju je prevezena u psihijatrijsku bolnicu.

 

– Od prostitucije je luksuzno opremila stan – kazale su komšije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here