Najbolji teniser sveta Novaka Đokovića, odradio je danas trening uoči velikog finala sa Rodžerom Federerom i taman kad se spremao da napusti „Aorangi park“, nejajavljeno  je došao fudbaler Barselone Đerer Pike sa svojim saradnicima iz grupacije „Kosmos“ novim sponzorom Dejvis kupa.

Novak i Pike su se punih desetak minuta zadržali u spontanom i srdačnom razgovoru, pretpostavljamo da je tema bila Novakovo učešće u premijernom formatu Dejvis kupa, ali Španac nije bio raspoložen da srpskim novinarima otkrije detalje razgovora.

Novak je iskoristio situaciju da podigne prisutnima raspoloženje, našalivši se zbog čega je Pike došao ovde na Vimbldon.

– Kaže da je otvoren prelazni rok, da su sada voljni malo da promene svoju filozofiju tima o tome kako nabavljaju igrače. Obično traže najbolje igrače, ali sad hoće nekoga iz tenisa. Spomenuli su da su zainteresovani za mene, da igram po levom krilu i da nabacujem lopte Suarezu. Jer Mesijev nivo je malo opao, pa hoće mene malo da ubace umesto njega – nasmejao se branilac trofeja na Vimbldonu.

Potom je nastavio u istom stilu:

Planiraju mene da stave ispred njega. Sa Mesijem sam već pričao, on je rekao ’ti si stvarno mnogo bolji fudbaler od mene, sešću na klupu i čekaću da uđem kao rezerva i biću zadovoljan s tim!

Na pitanje hoće li to značiti da je Ivan Rakitić istisnut iz tima, Novak je rekao da nije, nego da je samo promenio ulogu.

– Rakitić igra, on će biti u sredini, nego po levom krilu…To je ono.. Evo sad me svi zovu, i Siti i Junajted. Pike je došao samo zbog toga da bi me vrbovao! Tako da videćemo, saznaćete! – rekao je Novak i otišao da odmara pred veliko finale.

Izvor:
Vesti-online, b92.net

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime