Počelo “Šesto čulo”

0

Svojevrsna detektivska igra za gledaoce donosi "ubistvo", traženje forenzičkih dokaza i osumnjičenih, a zatim odluku o tome ko je od njih počinitelj.

 

Glavni junaci "Šestog čula" su inspektor iz Beograda Arsenije Pašić i Lucija Skoko, agentica iz Splita, pripadnici nove, elitne specijalne jedinice policije, sastavljene od najboljih agenata zemalja Balkana. Primarni zadatak ove organizacije je borba protiv organizovanog kriminala.

 

Iako im se sedište nalazi u Beogradu, agenti ove organizacije raspoređeni su po čitavoj teritoriji zapadnog Balkana sa kancelarijama u svim glavnim gradovima susednih država.

 

Ipak, pravi glavni junaci su sami gledaoci, koji će se tokom nedelje priključiti agentima u rešavanju misterija i zločina koji potresaju ovaj region.

 

Glavne uloge tumače Tihomir Arsić, idejni tvorac "Šestog čula", Milena Dravić, Miki Krstović, Vanesa Radman i drugi. Epizodne uloge tumače Mira Banjac, Lane Gutović, Bata Živojinović…

 

Režiser je Dejan Zečević, po scenariju Bobana Jeftića.

 

Prvi serijal obuhvata deset epizoda, ponedeljkom od 20.10 časova. Tu su i dnevni pregledi istrage tri puta dnevno, a u nedelju će gledaoci videti razrešenje zločina.

 


 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here